eAcid.ro - Acid Hialuronic Online

Nu esti logat

Intra in cont
Wish List (0)
Produse preferate

Cum platesc

Pentru a achita produsele comandate pe eAcid.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

– Plata numerar sau ramburs
– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
– Plata prin iTransfer
– Ordin de plata

Plata numerar/ramburs
 
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul eAcid. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
 
Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
 
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, eAcid.ro foloseste platforma LibraPAY.
Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraPAY.
 
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPAY. eAcid.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
 
Plata prin iTransfer
 
Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Practic, dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei. Prin semnarea electronica a ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia va fi finalizata cu succes.
Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat.
In acest moment, poti folosi iTransfer pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de urmatoarele banci: Banca Transilvania si BCR. 
 
Ordin de plata
 
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eAcid, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.