eAcid.ro - Acid Hialuronic Online

Nu esti logat

Intra in cont
Wish List (0)
Produse preferate

Despre noi

MISIUNEA SI VIZIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este sa livram produse estetice originale de la cele mai populare marci de acid hialuronic, în special la cele mai bune preturi de pe piata.

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre cele mai mari sunt onestitatea, preturile competitive, încrederea, loialitatea, livrarea rapid si sa oferim clientilor nostri cel mai bun serviciu personal posibil.

DESPRE EACID ROMANIA

Suntem un magazin online european cu sediul în Bucuresti, Romania. Avem multi ani de cunostinte si experiente în industria frumusetii estetice si oferim acid hialuronic si produse estetice dar alte dispozitive medicale la preturi competitive pentru persoane fizice si clinicile autorizate din întreaga lume. 

Toate produsele sunt 100% autentice si au întotdeauna o data de expirare mai mare de un an.

Datorita afacerii noastre cu volum mare, obtinem preturi foarte competitive si, prin urmare, oferim pana la 10-20% reducere la produse - în comparatie cu pretul normal oferit de distribuitorii oficiali. Avem mai mult de 1.100 de clienti activi care cumpara de la noi.

Fiind primul magazin online din Romania cu produse de medicina estetica (acid hialuronic, mezoterapie) site-ul nostru isi propune sa va ofere  cea mai buna gama de produse estetice ORIGINALE, cele mai noi tendinte in domeniu la preturi competitive.

Calitatea brandurilor pe care le comercializam (Saypha, Juvederm, Teosyal, Filorga, Perfectha, etc.) si suportul echipei de vanzari in alegerea si recomandarea produselor, ne recomanda sa stabilim o relatie comerciala pe termen lung.

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Garantam  originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.